čtvrtek 12. prosince 2013

12. 12. 2013

Je už prosinec, a to znamená MĚSÍC VÁNOČNÍCH HER.

Dnešní nabídka:

1) Ve hře "Rich Mine 2: Xmas Pack" se postarejte o to, aby se vánoční koule dostala do Santova pytle plného dárků. Splnění úkolu docílíte tím, že budete přestřihávat lana, která drží kouli, případně jiné předměty.

http://www.superhry.cz/hra/3137-rich-mine-2-xmas-pack

2) Zahrajte si veselou zimní hru Toboggan Jump 2002. Váš úkol je prostý, nastavit rychlost saní, aby proletěly připraveným kruhem a posádce se přitom nic nestalo. Držíte myš na červeném puntíku tak dlouho, abyste získali potřebnou energii.

http://www.superhry.cz/games/25/

3) Logická hra Dibbles 4: A Christmas Crisis vás zavede do pohádkového světa, který obývají kuriózní červená stvoření s tykadly na hlavě. Vaším herním cílem bude zajistit, aby panovník, kterého poznáte podle červeného kulichu na hlavě, doputoval ve zdraví z výchozího bodu až k iglú, které umožňuje vstup do následujícího herního levelu

http://www.superhry.cz/hra/2860-dibbles-4-a-christmas-crisis

4) Vynikající hra Vánoční stromeček dokonale prověří váš postřeh. Na hrací ploše před vámi na běžícím pásu budou projíždět neozdobené vánoční stromky a vaším úkolem bude na ně doplnit nádherné ozdoby. Ovládá se dotykově.

http://www.superhry.cz/hra/2856-vanocni-stromeček

5) Elegantně zpracovaná hra Vánoční náměstí na vás dýchne pravou vánoční atmosférou a ještě si budete moci užít špetku zábavy. V roli malého nezbedy budete na malém náměstí koulovat ostatní.

http://www.superhry.cz/games/796/

6) Ve hře "Super Santa Kicker 2" se postarejte o to, aby se Santa Claus vždy dostal do komína a mohl tak nadělit dárky.

http://www.superhry.cz/hra/3136-super-santa-kicker-2

Žádné komentáře:

Okomentovat